Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

DOBRODOŠLI NA HoT BLOGU

Kako varovati svoje podatke v svetu nenehnih spletnih tveganj

V današnjem digitalnem svetu, kjer je internet, tako rekoč, vse-prisoten in je naša prisotnost na spletu (skoraj) neizogibna, je varovanje naših (osebnih in drugih) podatkov, ki jih pošiljamo v »svet«, postalo izrednega pomena.

Preberite več ...

Pet osupljivih prednosti 5G omrežja za hitrejšo prihodnost!

Razkrivamo, kako 5G omrežje s svojo izjemno hitrostjo omogoča prenos velikih količin podatkov v sekundah in kako njegova zanemarljiva zakasnitev prinaša komunikacijo v realnem času. 5G povečuje gostoto povezav, obenem izboljšana mobilnost in stabilnost omrežja pomeni, da uporabniki nikoli ne izgubijo povezave.

Preberite več ...

Kako se zaščititi pred skritimi podražitvami v mobilnih paketih?

V tem blogu se bomo podali v globine telekomunikacijskega cenovnega labirinta in razkrili, kako se zaščititi pred nepričakovanimi in skritimi podražitvami. Preverili bomo, na kaj je treba biti pozoren, ter izpostavili pomen preglednosti cen, skritih podražitev, ocenjevanja ponudnikov, previdnostnih ukrepov ter prizadevanja za večjo transparentnost.

Preberite več ...

Najboljši nasveti za učinkovito delo na daljavo

Kljub številnim prednostim, ki jih delo na daljavo ponuja, kot so večja fleksibilnost in zmanjšanje časa za prevoz, pa lahko to prinese tudi izzive na področju povezljivosti, internetne produktivnosti, komunikacije in delovne discipline.

Preberite več ...

Kako varno uporabljati mobilne storitve med potovanjem

Potujete v tujino? Odkrijte nasvete in trike za varno uporabo mobilnih storitev med potovanjem: pravilna nastavitev prenosa podatkov, pametna uporaba telefonskega predala, omejitev prenosa podatkov in še več. Izognite se nepričakovanim stroškom in ohranite svojo povezljivost, medtem ko raziskujete svet. Pridružite se nam in si zagotovite brezskrbno potovanje s pomočjo enostavnih ukrepov!

Preberite več ...

Ali ste vedeli? Cen ne višamo že od leta 2017!

HoT, vodilni ponudnik najcenejšega interneta v Sloveniji, ohranja nespremenjene cene od leta 2017, hkrati pa izboljšuje in nadgrajuje svoje storitve. Ponuja različne internetne in mobilne pakete, prilagojene potrebam uporabnikov, in se zavezuje digitalnemu poslovanju za lažje upravljanje računov. Preverite, kako cene namesto višanja celo nižamo in izboljšujemo ponudbo!

Preberite več ...

5 ključnih funkcionalnosti telefonov za starejše

Telefoni za starejše ne potrebujejo najnovejšega Snapdragon procesorja ali pa kamere z umetno inteligenco. Starejši uporabniki iščejo prijazno uporabniško izkušnjo, zaradi katere jim ne bo treba dnevno polniti svojega telefona. Kaj pa morajo telefoni za starejše poleg dobre uporabniške izkušnje še vsebovati?

Preberite več ...

Kako izbrati pravi mobilni paket za svoje podjetje?

Ali v podjetju iščete najcenejši internet, ki ga boste lahko obenem prilagajali napredku podjetja? Zakaj je ravno HoT internet med vsemi najcenejši internet na slovenskem trgu? Kako izbrati pravi HoT paket? Kako preprosto je upravljanje poslovnih paketov?

Preberite več ...

Mobilni telefoni za otroke

Kakšen mobilni telefon izbrati za otroka in kdaj je pravi čas? Ni potrebe po hitenju z nakupom, ko pa napoči čas si preberite na kaj je potrebno biti pozoren!

Preberite več ...

Mobilni telefoni brez vezave – DA ali NE?

Ste vedeli, da je včasih celo ceneje kupiti mobilni telefon v prosti prodaji? Preberite več o prednostih nakupa mobilnega telefona brez vezave!

Preberite več ...

VSE, KAR MORATE VEDETI O PAMETNIH TELEFONIH

Izbiranje pravega pametnega telefona (še vedno se uporablja tudi izraz mobitel) je za nekatere enostavno, toda za druge, ki imajo morda bolj omejen proračun in niso vezani na določen ekosistem, je naloga težavnejša.

Preberite več ...

Mobilni internet: morebiti vse, kar zares potrebujemo!

Ste vedeli, da je v veliko primerih mobilni internet vse, kar zares potrebujete? Preberite o prednostih mobilnega interneta in plačujte toliko kot potrebujete!

Preberite več ...

Mobilni paketi – ali se vezava za 24 mesecev splača?

Mobilne telefone menjamo vse pogosteje, ob menjavi mobilnega telefona pa se veliko ljudi odloči tudi za vezavo mobilnega paketa za 2 leti. Ali se takšna vezava zares splača?

Preberite več ...

Menjava mobilnega operaterja

Skorajda vsak se je že srečal z vprašanjem ali in kako menjati mobilnega operaterja. Večina ob tem pomisli na nevšečnosti, ki jih to lahko prinese, predvsem glede prenosa telefonske številke. Naj vas pomirimo, le-to je postalo neverjetno lahko in hitro, še posebej pri HoTu, ki omogoča prenos številke kar preko spleta. Poglejmo si torej zakaj menjati in kako prenesti vašo staro mobilno številko k novemu operaterju.

Preberite več ...

Mobilni internet za delo od doma

Preberite, kako se najbolje pripraviti na nove oblike dela od doma, na daljavo ali v metaverske resničnosti v času delovnih počitnic. Povežite se s HoT paketi!

Preberite več ...

Vse, kar morate vedeti o mobilnem internetu

Pred leti nas je zabavala reklama s sloganom »svet ni eden, svetova sta dva«. Z drugim svetom je bil seveda mišljen internet oz. svetovni splet. V nadaljevanju vam bomo predstavili ozadje, zanimivosti in uporabne napotke o mobilnem internetu ter najboljšo HoT ponudbo mobilnega interneta.

Preberite več ...

Mobilne storitve za poslovne uporabnike

Ste vedeli? V začetku letošnjega leta je bilo v Sloveniji zabeleženih več kot pol milijona poslovnih mobilnih uporabnikov, ker predstavlja kar 24 % vseh mobilnih uporabnikov (podatki SURS).

To pomeni, da je imel vsak 4. uporabnik mobilno naročnino pri ponudniku mobilnih storitev sklenjeno preko pravne osebe.

Če je v preteklosti veljalo, da so bile cene za poslovne uporabnike (razen za tiste največje), višje od tistih za zasebne uporabnike, to danes ne velja povsem več.

V nadaljevanju vam predstavljamo zanimivosti ter posebne ponudbe, ki jih svojim poslovnim mobilnim uporabnikom ponuja HoT mobil.

Preberite več ...

Vse, kar morate vedeti o mobilnih paketih

Mobilna telefonija je dobro poznana tema, ne nazadnje ima, statistično gledano, vsak prebivalec v Sloveniji sklenjeno več kot eno naročnino z mobilnim operaterjem. Večina uporabnikov se v resnici ne zaveda oz. ne posveča pozornosti dejstvu ali imajo naročniški ali predplačniški paket. Važno je, da mobilni paket zadosti njihovim potrebam in seveda, da je cena primerna. In prav je tako!

Kljub temu številni uporabniki prekinejo razmerje s svojim mobilnim operaterjem, kot posledica nezadovoljstva. Osvetlili bomo določena področja o katerih se je potrebno pozanimati pred izbiro vašega mobilnega paketa. Obstaja tudi kar nekaj (preživetih!) predsodkov o predplačniških paketih, zato se bomo v nadaljevanju osredotočili tudi na razlike med predplačniškimi in naročniškimi paketi ter izpostavili ključna področja izbire za uporabnike.

Preberite več ...

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.