Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

Dobrodošli na HoT blogu


Mobilne storitve za poslovne uporabnike

Ste vedeli? V začetku letošnjega leta je bilo v Sloveniji zabeleženih več kot pol milijona poslovnih mobilnih uporabnikov, ker predstavlja kar 24 % vseh mobilnih uporabnikov (podatki SURS).

To pomeni, da je imel vsak 4. uporabnik mobilno naročnino pri ponudniku mobilnih storitev sklenjeno preko pravne osebe.

Če je v preteklosti veljalo, da so bile cene za poslovne uporabnike (razen za tiste največje), višje od tistih za zasebne uporabnike, to danes ne velja povsem več.

V nadaljevanju vam predstavljamo zanimivosti ter posebne ponudbe, ki jih svojim poslovnim mobilnim uporabnikom ponuja HoT mobil.

Preberite več ...

Vse, kar morate vedeti o mobilnih paketih

Mobilna telefonija je dobro poznana tema, ne nazadnje ima, statistično gledano, vsak prebivalec v Sloveniji sklenjeno več kot eno naročnino z mobilnim operaterjem. Večina uporabnikov se v resnici ne zaveda oz. ne posveča pozornosti dejstvu ali imajo naročniški ali predplačniški paket. Važno je, da mobilni paket zadosti njihovim potrebam in seveda, da je cena primerna. In prav je tako!

Kljub temu številni uporabniki prekinejo razmerje s svojim mobilnim operaterjem, kot posledica nezadovoljstva. Osvetlili bomo določena področja o katerih se je potrebno pozanimati pred izbiro vašega mobilnega paketa. Obstaja tudi kar nekaj (preživetih!) predsodkov o predplačniških paketih, zato se bomo v nadaljevanju osredotočili tudi na razlike med predplačniškimi in naročniškimi paketi ter izpostavili ključna področja izbire za uporabnike.

Preberite več ...