Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

DOBRODOŠLI NA HoT BLOGU

Menjava mobilnega operaterja

Skorajda vsak se je že srečal z vprašanjem ali in kako menjati mobilnega operaterja. Večina ob tem pomisli na nevšečnosti, ki jih to lahko prinese, predvsem glede prenosa telefonske številke. Naj vas pomirimo, le-to je postalo neverjetno lahko in hitro, še posebej pri HoTu, ki omogoča prenos številke kar preko spleta. Poglejmo si torej zakaj menjati in kako prenesti vašo staro mobilno številko k novemu operaterju.

Preberite več ...

Mobilni internet za delo od doma

Preberite, kako se najbolje pripraviti na nove oblike dela od doma, na daljavo ali v metaverske resničnosti v času delovnih počitnic. Povežite se s HoT paketi!

Preberite več ...

Vse, kar morate vedeti o mobilnem internetu

Pred leti nas je zabavala reklama s sloganom »svet ni eden, svetova sta dva«. Z drugim svetom je bil seveda mišljen internet oz. svetovni splet. V nadaljevanju vam bomo predstavili ozadje, zanimivosti in uporabne napotke o mobilnem internetu ter najboljšo HoT ponudbo mobilnega interneta.

Preberite več ...

Mobilne storitve za poslovne uporabnike

Ste vedeli? V začetku letošnjega leta je bilo v Sloveniji zabeleženih več kot pol milijona poslovnih mobilnih uporabnikov, ker predstavlja kar 24 % vseh mobilnih uporabnikov (podatki SURS).

To pomeni, da je imel vsak 4. uporabnik mobilno naročnino pri ponudniku mobilnih storitev sklenjeno preko pravne osebe.

Če je v preteklosti veljalo, da so bile cene za poslovne uporabnike (razen za tiste največje), višje od tistih za zasebne uporabnike, to danes ne velja povsem več.

V nadaljevanju vam predstavljamo zanimivosti ter posebne ponudbe, ki jih svojim poslovnim mobilnim uporabnikom ponuja HoT mobil.

Preberite več ...

Vse, kar morate vedeti o mobilnih paketih

Mobilna telefonija je dobro poznana tema, ne nazadnje ima, statistično gledano, vsak prebivalec v Sloveniji sklenjeno več kot eno naročnino z mobilnim operaterjem. Večina uporabnikov se v resnici ne zaveda oz. ne posveča pozornosti dejstvu ali imajo naročniški ali predplačniški paket. Važno je, da mobilni paket zadosti njihovim potrebam in seveda, da je cena primerna. In prav je tako!

Kljub temu številni uporabniki prekinejo razmerje s svojim mobilnim operaterjem, kot posledica nezadovoljstva. Osvetlili bomo določena področja o katerih se je potrebno pozanimati pred izbiro vašega mobilnega paketa. Obstaja tudi kar nekaj (preživetih!) predsodkov o predplačniških paketih, zato se bomo v nadaljevanju osredotočili tudi na razlike med predplačniškimi in naročniškimi paketi ter izpostavili ključna področja izbire za uporabnike.

Preberite več ...

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.