Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

NOVO: GIGA neomejeni po nižji ceni in dvojček že od 14,98 €!

NEOMEJENI INTERNETNI PAKET.
Sedaj po nižji ceni. Za vedno.

Ali ste vedeli, da je GIGA NEOMEJENI sedaj še hitrejši in cenejši?

Poslavlja se internetni paket GIGA, njegovo ceno 14,99 € pa prevzema GIGA neomejeni, v katerem vam je na voljo neomejena količina prenosa podatkov* in višja hitrost 150/50 mbit/s.

Nižja cena paketa tudi za obstoječe uporabnike, samodejno, brez doplačil!

Obstoječim uporabnikom paketa GIGA in GIGA neomejeni se bo nov paket GIGA neomejeni po ceni 14,99 € aktiviral samodejno ob naslednjem podaljšanju paketa.

NOVO: HoT DVOJČEK ŽE OD 14,98 € NA MESEC!

Sedaj je uporabnikom mobilnih paketov MIKRO, MINI, MAXI ali EXTRA na voljo opcija dvojček - svoj mobilni paket združite z neomejenim internetom le za dodatnih 9,99 €.
Odslej telefonirajte in uporabljajte neomejeni internet že od 14,98 € na mesec.Vse, kar potrebuje vaše gospodinjstvo!

Če potrebujete tudi modem, pa vam je na voljo paket WiFi2GO , ki vsebuje modem, SIM kartico in vključen internetni paket GIGA neomejeni za prvi mesec.
*Paket HoT GIGA neomejeni vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, hitrost se po porabljenem 1 TB zmanjša na 5/2 Mbit/s

Kako do HoT dvojčka:

 • Novi uporabniki kupite 2 SIM kartici.
 • Prijavite se v portal ali aplikacijo Moj HoT z novo številko ene izmed dveh SIM kartic in aktivirajte paket MINI, MAXI ali EXTRA.
 • Nato se v portal prijavite še z drugo SIM kartico, na kateri boste izbrali paketi GIGA neomejeni po ceni 9,99 €.
 • Nato sledite korakom: vnesite telefonsko številko, na kateri imate aktiven paket HoT MINI, MAXI ali EXTRA. S potrditvijo se aktivira paket GIGA neomejeni po ceni 9,99 €.
 • Za nov paket GIGA neomejeni kupite novo HoT SIM kartico na spletni strani www.hot.si ali v kateri koli trgovini HOFER.
 • Prijavite se v portal ali aplikacijo Moj HoT s telefonsko številko nove SIM kartice.
 • Izberite paket GIGA neomejeni po ceni 9,99 €, nato sledite korakom: vnesite telefonsko številko, na kateri imate aktiven paket HoT MINI, MAXI ali EXTRA. S potrditvijo se aktivira paket GIGA neomejeni po ceni 9,99 €.
 • Za nov paket HoT MINI, MAXI ali EXTRA kupite novo HoT SIM kartico na spletni strani www.hot.si ali v kateri koli trgovini HOFER.
 • Prijavite se v portal ali aplikacijo Moj HoT s telefonsko številko nove SIM kartice.
 • Izberite svoj HoT paket.
 • V naslednjem koraku je potrebna prijava s HoT GIGA SIM kartico. Med paketi izberite GIGA neomejeni po ceni 9,99 €. Aktivacija paketa po promocijski ceni se izvede ob poteku obstoječega paketa GIGA.
 • Opombe: če želite upravljati z vsemi vašimi HoT številkami istočasno, je potrebna registracija vseh številk z istim e-naslovom in nato prijava v portal ali aplikacijo Moj HoT s tem e-naslovom.


HoT GIGA neomejeni po ceni 9,99 € je posebna ponudba za uporabnike, ki povežejo enega od paketov HoT MINI, MAXI ali EXTRA s paketom HoT GIGA neomejeni.

Paket GIGA neomejeni v posebni ponudbi po ceni 9,99 € velja, dokler ima uporabnik povezan paket HoT MINI, MAXI ali EXTRA na dodatni SIM kartici.

Če uporabnik nima več aktivnega paketa HoT MINI, MAXI ali EXTRA, se paket GIGA neomejeni obračunava po ceni 14,99 €.

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.