Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

SEDAJ 5G TUDI PRI HoT-U! Vsem uporabnikom HoT-a odslej brezplačno na voljo tudi 5G omrežje

HoT zagotavlja svojim uporabnikom vrhunsko kakovost. Tako s popolno in enostavno uporabniško izkušnjo na spletni strani, aplikaciji in v centru za pomoč uporabnikom kot z gostovanjem v vrhunskem mobilnem omrežju, ki vsem uporabnikom HoT-a brezplačno omogoča tudi 5G omrežje.

Več o kakovosti omrežja najdete na spletni strani podjetja Netcheck , ki ocenjuje dosegljivost, odzivnost, kakovost in zmogljivost omrežja ter je omrežje A1 Slovenija že drugo leto zapored ocenil kot najboljše mobilno omrežje.
Best Mobile Network NET CHECK 2023
5G omrežje smo brezplačno omogočili vsem HoT uporabnikom, tudi na paketih za mobilni internet. 5G omrežje je na voljo vsem uporabnikom mobilnih storitev HoT, ki imajo mobilno napravo, ki omogoča omrežje 5G. Dosežene hitrosti so odvisne od dostopnosti in zmogljivosti omrežja – preverite svojo lokacijo na našem zemljevidu pokritosti. HoT ponuja storitve preko vrhunskega mobilnega omrežja A1. Mobilno omrežje 4G/LTE je na voljo več kot 99% prebivalstva Slovenije, omrežje 5G je v aktivni izgradnji in je trenutno na voljo že skoraj 80% prebivalstva Slovenije!
OMREŽJE

Le pri HoT-u: ko izboljšamo, izboljšamo za vse: višje hitrosti za vse, tudi na LTE omrežju!
Če vaša naprava še ne omogoča omrežja 5G, pa smo zvišali hitrosti prenosa podatkov tudi na LTE omrežju! Brez doplačil!
Izkoristite prednosti, ki jih ponuja 5G omrežje!


Hitrosti po paketih na omrežju 5G in LTE omrežju

EXTRA: do 1000/200 Mbit/s
MIKRO, MINI, MAXI, START, GIGA, GIGA mini: do 150/50 Mbit/s
Dostop do omrežja 5G je brezplačen na vseh paketih!
Dodatna Opcija 5G+: polna hitrost do 1000 /200 Mbit/s: 2 EUR/mes

Preveri Ponudbo HoT paketov

O omrežju 5G

Omrežje 5G je najnovejša generacija mobilnih omrežij, ki omogoča veliko večje hitrosti prenosa podatkov, krajši odzivni čas z nizko zakasnitvijo (latenco), ter omogoča učinkovito povezovanje velikega števila naprav. Zasebni uporabnik opazi razliko pri uporabi prenosa podatkov – pri brskanju po spletu, prenašanju datotek, gledanju videa, televizije…

Zemljevid pokritosti!

Preverite dostopnost storitev (pokritost) v vašem kraju; vpišite ime kraja v levo polje in izberite tehnologijo mobilnega omrežja na desni strani: LTE, 5G, 3G…

Dostopnost storitev: Dobra Odlična
Zemljevid uporablja računalniški model, zato v nekaterih primerih lahko prihaja do manjših odstopanj.


HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.