Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

PIŠKOTKI


Kaj so piškotki?

Piškotki so datoteke, ki jih spletne strani ustvarijo med obiskom. V njih so shranjene nastavitve za spletno stran, podatki o profilu in drugi podatki, ki pa niso osebni podatki. Piškotek HoT mobilu omogoča, da si zapomni uporabnikovo izbiro ter uporabniške nastavitve za delovanje spletnih strani, kot tudi za nenehno izboljševanje spletnega mesta HoT.si. Piškotki se namestijo, če uporabnik predhodno privoli v njihovo namestitev.

Piškotki na spletni strani HoT.si

Če v nastavitvah brskalnika dovolite uporabo piškotkov, bo na tej spletni strani shranjena vaša GPS lokacija. Tako vam bomo s pomočjo Google Maps lahko prikazali vaš trenutni položaj in s tem tudi najbližje poslovalnice Hofer. Če v nastavitvah brskalnika dovolite uporabo piškotkov, bo spletna stran uporabljala Google Analytics, spletno analitiko storitev, ki jih ponuja Google, Inc. ( "Google"). Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi te spletne strani, se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in so tam shranjene. V primeru aktiviranja anonimizacije IP-naslova na tej spletni strani, bo Google vaš IP naslov skrajšal v državah članicah Evropske unije ali drugih državah, ki so članice Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru.

Če ste v nastavitvah vašega brskalnika onemogočili uporabo piškotkov, lahko beležimo le anonimne podatke, na primer določitev skupnega števila obiskovalcev na naši spletni strani. Za več informacij o tem, kako nastaviti brskalnik, obiščite spletno stran svojega brskalnika: Safari, Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla.