Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

Najbolj FER operater

BREZ PODRAŽITEV MOBILNIH PAKETOV, CENE CELO ZNIŽUJEMO!

HoT kot edini mobilni operater zagotavlja, da nikoli ne bo podražil katerega koli od svojih mobilnih paketov.
Tako smo v vseh naših mobilnih paketih od samega začetka leta 2017 povečevali količine ob vedno enako nizki ceni ali celo nižji!

Več HoT fer!

KO SE IZBOLJŠAJO PAKETI, SE SAMODEJNO IZBOLJŠAJO TUDI ZA OBSTOJEČE UPORABNIKE

HoT-ov osnovni moto je več kot poštena ponudba za vse. To pomeni, da so najboljše cene in najboljša ponudba na voljo tako obstoječim kot novim uporabnikom.

Pri tem HoT-ovi uporabniki nimajo nobenih stroškov z menjavo paketov ali drugih skritih stroškov. Ko se paket izboljša, se izboljšan paket samodejno in povsem brezplačno vključi vsem uporabnikom ob naslednjem podaljšanju paketa. Enostavno in fer!

BREZ VEZAVE, SKRITIH STROŠKOV,
ZAVAJANJA IN DROBNEGA TISKA

V svetu telekomunikacij se pogosto dogaja, da operaterji novim uporabnikom nudijo kratke promocijske pogoje, ki vas lahko presenetijo z ogromno pogoji v drobnem tisku, med njimi vezava za 24 mesecev. V tem času vam operater lahko tudi podraži stare pakete.

Pri HoT-u nič od navedenega ne velja! Zavezali smo se, da izboljšave paketov samodejno veljajo tudi za obstoječe uporabnike. Ko se paket izboljša (HoT paketi se pogosto izboljšajo ali celo pocenijo), se ta izboljšava samodejno in brezplačno vključi vsem uporabnikom, tudi obstoječim.

Prepričani smo, da si zaslužite preglednost, preprostost in poštenost pri svoji telekomunikacijski izbiri. HoT kot edini mobilni operater zagotavlja, da nikoli ne bo podražil katerega koli od svojih mobilnih paketov. Pri HoT-u ste vi in vaša svoboda izbire na prvem mestu.

Smo HoT, več HoT FER!

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.