Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

INTERNET V VRHUNSKI 5G TEHNOLOGIJI ZA VSE POTREBE

Potrebujete internet za doma ali pisarno? Le občasno za na vikend ali za vaš tablični računalnik? Želite celotno rešitev z modemom takoj, brez vrtanja in kablov? In še po vrhunski ceni in brez vezave? Pri HoT-u vam je na voljo kar nekaj možnosti.
HoT GIGA HoT GIGA mini
Vključen
prenos podatkov
∞ neomejeno 300 GB 30 GB
Hitrost do 50/10 Mbit/s do 50/10 Mbit/s do 150/50 Mbit/s
Za brezskrbno in neomejeno uporabo interneta doma ali v pisarni Za redno uporabo interneta, doma, v domači pisarni ali na vikendu Za zmerno ali občasno uporabo, uporabo na poti ali v tablici
17,99 € 14,99 € 6,99 €
AKTIVIRAJ

Pokaži več
AKTIVIRAJ

Pokaži več
AKTIVIRAJ

Pokaži več
A: Na voljo imate paket HoT GIGA z 300 GB za 30 dni , če potrebujete mobilni internet za redno uporabo ali domačo pisarno ali pa HoT GIGA mini z 30 GB za 30 dni za tablico oziroma zmerno uporabo interneta. Za popolno brezskrbno uporabo pa lahko aktivitate tudi paket HoT GIGA neomejeni.
Povsem preprosto in povsod. Namreč, za HOT internet potrebujete mobilno SIM kartico HoT, ki jo lahko vstavite tako v svoj mobilni telefon kot tudi v modem, ki vam omogoča oddajanje WI-FI signala; tako lahko HoT brezžični internet uporabljate na katerikoli izmed povezanih naprav (drugi telefoni, računalnik, TV naprava…).

Dodatna pozitivna lastnost HOT interneta je še ta, da lahko modem vzamete kamorkoli. Sam internet namreč ni vezan na kabel in s tem na točno določen naslov ali kraj, ampak ga lahko preprosto vzamete s sabo v drugi prostor v hiši in si tam zagotovite še boljši signal. S seboj pa ga lahko vzamete tudi na dopust po Sloveniji.


Vsak HOT paket ima nekoliko drugače zasnovano ponudbo, da jo lahko kar najbolj prilagajate tudi svojim potrebam. Nekateri paketi imajo že vključeno določeno število podatkov tudi za v tujino – tako ima paket HOT GIGA mini že vključena 2 GB prenosa podatkov znotraj EU.

Vedno pa je možno tudi dodatno doplačilo za uporabo podatkov v tujini znotraj EU ali v Srbiji. Na tak način lahko internet uporabite tudi izven Slovenije in se vam na dopustu ni potrebno ukvarjati z iskanjem lokalne SIM kartice.

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.