Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

Mobilni internet za vse potrebe

Potrebujete internet za doma in tudi modem? Le občasno za na vikend ali za vaš tablični računalnik? Pri HoT-u vam je na voljo kar nekaj možnosti.
HoT GIGA HoT GIGA mini Wifi to Go
Vključen
prenos podatkov
300 GB 30 GB 300 GB
od tega med
gostovanjem v EU
- 2 GB -
Hitrost do 50/10 Mbit/s do 150/50 Mbit/s do 50/10 Mbit/s
Idealen za redno uporabo interneta, domačo pisarno ali veliko video vsebin Idealen za vašo tablico, ali zmerno uporabo Popoln produkt vsebuje:
modem, SIM kartico in en mesec brezplačen GIGA paket!
14,99 € 6,99 € 59,99 €
AKTIVIRAJ

Pokaži več
AKTIVIRAJ

Pokaži več
VEČ INFORMACIJ

Kupite WIFI2GO
Na voljo imate paket HoT GIGA z 300 GB za 30 dni, če potrebujete mobilni internet za redno uporabo ali domačo pisarno ali pa HoT GIGA mini z 30 GB za 30 dni za tablico oziroma zmerno uporabo interneta.
Paket WiFi2Go vsebuje SIM kartico in mobilni WiFi modem, ob registraciji pa brezplačno prejmete še paket Hot GIGA s 300 GB prenosa podatkov v Sloveniji! V nekaj korakih preprosto namestite modem, se registrirate in brezžični internet bo na voljo celi družini.
Povsem preprosto in povsod. Namreč, HOT internet je vezan na mobilno SIM kartico, ki jo lahko vstavite tako v svoj mobilni telefon kot tudi v modem.

Kartico lahko na mobilnem telefonu uporabljate kot drugi SIM ali kot osnovni SIM, če imate poleg interneta tudi druge HOT storitve znotraj paketa. Če mobilni internet potrebujete na računalniku, pa na telefonu preprosto prižgite dostopno točko in že lahko podatke koristite tudi na katerikoli izmed povezanih naprav.

Prednost tega je, da ne potrebujete nobene dodatne opreme in da imate mobilni internet na voljo kjerkoli in na katerikoli napravi z zgolj enim klikom na mobilnem telefonu. Minus pa vsekakor to, da dostopna točka zelo hitro troši baterijo mobilnega telefona, poleg tega pa pogosto tudi ne nudi optimalne hitrosti. Težava pa se pojavi tudi, če je tak internet namenjen celotnemu gospodinjstvu, zato v tem primeru priporočamo uporabo modema.

Uporaba mobilne naprave tako ni najbolj optimalna, če gre pri tem za vaš primarni vir interneta, ki ga najbolj pogosto uporabljate kar doma. V tem primeru je najbolj smiselno, da kupite tudi Hofer modem in kartico preprosto vstavite v modem. Modem bo poskrbel za optimalen brezžični internet po celotnem prostoru, uporabljala ga bo lahko celotna družina na več napravah naenkrat in hitrost bo najbolj optimalna.

Dodatna pozitivna lastnost HOT interneta je še ta, da lahko, tudi modem, vzamete kamorkoli, če je signal, boste lahko brezžični internet uporabljali tudi tam. Sam internet namreč ni vezan na kabel in s tem na točno določen naslov ali kraj, ampak ga lahko preprosto vzamete s sabo v drugi prostor v hiši in si tam zagotovite še boljši signal. S seboj pa ga lahko vzamete tudi na dopust po Sloveniji ali celo v tujino v primeru zakupa podatkov za tujino .
Vsak HOT paket ima nekoliko drugače zasnovano ponudbo, da jo lahko kar najbolj prilagajate tudi svojim potrebam. Nekateri paketi imajo že vključeno določeno število podatkov tudi za v tujino – tako ima paket HOT GIGA mini že vključena 2 GB prenosa podatkov znotraj EU.

Vedno pa je možno tudi dodatno doplačilo za uporabo podatkov v tujini znotraj EU ali v Srbiji. Na tak način lahko internet uporabite tudi izven Slovenije in se vam na dopustu ni potrebno ukvarjati z iskanjem lokalne SIM kartice.

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.