Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

NOVO: GIGA NEOMEJENI SEDAJ PO NIŽJI CENI IN ŠE NIŽJA CENA ZA DVOJČEK!

Vse, kar potrebuje vaše gospodinjstvo: internet za doma ali v pisarni. Internetni paket GIGA neomejeni po nižji ceni 14.99 €, za vedno.
V dvojčku z mobilnim paketom MINI, MAXI ali EXTRA pa le za 9,99 €. Za tiste, ki želite celotno rešitev z modemom takoj, brez vrtanja in kablov, pa je na voljo paket WiFi2GO – modem, SIM kartica z vključenim paketom GIGA neomejeni.

HoT GIGA HoT GIGA mini
Vključen
prenos podatkov
∞ neomejeno ∞ neomejeno 30 GB
Hitrost do 150/50 Mbit/s do 150/50 Mbit/s do 150/50 Mbit/s
Združite paket GIGA neomejeni z mobilnim paketom MINI, MAXI ali EXTRA in ga prejmite za le 9,99 € Za brezskrbno in neomejeno uporabo interneta doma ali v pisarni Za zmerno ali občasno uporabo, uporabo na poti ali na tablici
9,99 € 14,99 € 6,99 €
AKTIVIRAJ

Pokaži več
AKTIVIRAJ

Pokaži več
AKTIVIRAJ

Pokaži več
Če potrebujete mobilni internet za doma, redno uporabo ali domačo pisarno, vam je na voljo paket HoT GIGA neomejeni. Za tablico oziroma zmerno uporabo interneta pa vam je na voljo HoT GIGA mini s 30 GB.
Povsem preprosto in povsod. Namreč, za HOT internet potrebujete mobilno SIM kartico HoT, ki jo lahko vstavite tako v svoj mobilni telefon kot tudi v modem, ki vam omogoča oddajanje WI-FI signala; tako lahko HoT brezžični internet uporabljate na katerikoli izmed povezanih naprav (drugi telefoni, računalnik, TV naprava…).

Dodatna pozitivna lastnost HOT interneta je še ta, da lahko modem vzamete kamorkoli. Sam internet namreč ni vezan na kabel in s tem na točno določen naslov ali kraj, ampak ga lahko preprosto vzamete s sabo v drugi prostor v hiši in si tam zagotovite še boljši signal. S seboj pa ga lahko vzamete tudi na dopust po Sloveniji.


Vsak HOT paket ima nekoliko drugače zasnovano ponudbo, da jo lahko kar najbolj prilagajate tudi svojim potrebam. Nekateri paketi imajo že vključeno določeno število podatkov tudi za v tujino – tako ima paket HOT GIGA mini že vključena 2 GB prenosa podatkov znotraj EU.

Vedno pa je možno tudi dodatno doplačilo za uporabo podatkov v tujini znotraj EU ali v Srbiji. Na tak način lahko internet uporabite tudi izven Slovenije in se vam na dopustu ni potrebno ukvarjati z iskanjem lokalne SIM kartice.

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.