Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

Zadovoljstvo uporabnikov: številka 1!

CENTER ZA POMOČ UPORABNIKOM

Ste vedeli, da smo v HoT-u najhitrejši?
Na odgovor agenta v klicnem centru so naši uporabniki v letu 2023 v povprečju čakali le 15 sekund. Preverite sami!

VEDNO ZADOVOLJNI

To se odraža tudi v merjenju zadovoljstva strank NPS. Naši uporabniki so med vsemi mobilnimi operaterji najbolj zadovoljni že od prvih meritev leta 2018! Ravno tako bi v največji meri ponovno izbrali istega operaterja, priporočili svoje operaterja prijateljem in v najmanjši meri zamenjali svojega operaterja*.

MEDNARODNO PRIZNANJE HoT-u

HoT, HOFER Telekom, se je uvrstil v ožji izbor petih mobilnih virtualnih operaterjev, ki so se v letu 2023 potegovali za nagrado »Mobile Europe MVNO of the Year Award« v kategoriji »Consumers’ Champion«. Ta nominacija potrjuje, da je HoT med najboljšimi regijskimi operaterji mobilnih virtualnih omrežij, ki skrbi za odlično uporabniško izkušnjo. Za to nagrado se namreč lahko potegujejo vodilni operaterji mobilnih virtualnih omrežij, ki na prvo mesto postavljajo najboljše interese svojih uporabnikov in jim zagotavljajo vrhunsko izkušnjo. Pri tem se upošteva preprostost cenovnih modelov, ki uporabnikom omogočajo prosto izbiro med paketi, udobno upravljanje s storitvijo ter preprost in pregleden pristop pri grajenju lojalnosti svojih uporabnikov.
*Raziskavo vsako leto izvede podjetje Aragon med uporabniki vseh slovenskih mobilnih operaterjev na vzorcu 600 in uporabniki HoT-a na vzorcu 600. Številke se iz leta v leto malenkost spreminjajo.

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.