Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

Enostavno za uporabo

Pri HoT-u nam je pomembno, da so vam naše storitve v veselje in da vse lahko opravite kar iz naslanjača že od samega začetka:
Na voljo vam je tudi mobilna aplikacija Moj HoT in spletni portal Moj HoT. Kar 50 % naših uporabnikov tedensko uporablja aplikacijo Moj HoT, prenesite si jo še vi, brez skrbi, je brezplačna! Izberite spletno trgovino za vaš telefon:

Google Play Apple App Store Huawei AppGallery

Kaj omogoča Moj HoT: pregled porabe in stanja na vašem računu, aktivacijo in spremembo paketa, izvedbo in pregled plačil, nastavitev nadzora nad stroški in enostavno upravljanje več številk hkrati.
Moj HoT App
Paket lahko kadarkoli spremenite na spletnem portalu ali v mobilni aplikaciji Moj HoT; nov vam začne veljati samodejno po izteku obstoječega 30-dnevnega paketa. Menjava je brezplačna.
Če se vam je vaš paket zaradi neplačila izključil, bodite brez skrbi; po prvem plačilu oz. polnjenju se bo paket ponovno aktiviral, če od izgube paketa ni poteklo več kot 30 dni. Za popolno brezskrbnost pa vam priporočamo samodejno oz. mesečno plačevanje.
Pred kratkim pa smo preverjali, kako zadovoljni so s HoT-om naši uporabniki. Kar 97 % naših uporabnikov je zadovoljnih s HoT-om, od tega jih je kar 71 odstotkov izjemno ali zelo zadovoljnih. Raziskavo o zadovoljstvu uporabnikov je konec leta 2018 izvedlo podjetje Aragon.