Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

Mobilni paketi – ali se vezava za 24 mesecev splača?

Mobilne telefone menjamo vse pogosteje, ob menjavi mobilnega telefona pa se veliko ljudi odloči tudi za vezavo mobilnega paketa za 2 leti. Ali se takšna vezava zares splača? Za marsikaterega uporabnika je verjetno primernejši predplačniški paket brez vezave.

Prednosti paketov brez vezave

Že 130.000 zadovoljnih uporabnikov je na slovenskem trgu mobilnih storitev pridobil operator HoT, ki ponuja pakete brez vezave in HOFERjev nakup telefona brez vezave.

Predplačniški mobilni paket in nakup telefona brez vezave sta vedno bolj priljubljena pri Slovencih.

Velika priljubljenost paketov brez vezave operaterja HoT ni presenetljiva. Uporabniki mobilnih telefonov namreč za svoj mobilni paket pogosto precej preplačujejo.

Razlogov za to je precej:

  • Potrebe se lahko že v nekaj mesecih bistveno spremenijo. Za primer lahko vzamemo uporabnika, ki je pred pandemijo svoje delo opravljal v pisarni, zdaj pa dela (predvsem) od doma. Tako potrebuje manj prenosa podatkov, saj večino časa preživlja doma (v primeru, da koristi domače Wi-Fi omrežje) ali pa še več, v kolikor ne koristi ali nima Wi-Fi omrežja. 
  • Pomanjkanje paketov za manj zahtevne uporabnike. Zaradi spreminjanja potreb ter vedno boljših mobilnih naprav so temu primerno vedno bolj »bogati« tudi mobilni paketi. Številni ponujajo neomejene storitve  (klice, SMS-e in prenos podatkov). Pa je to res najboljše tudi za manj zahtevne uporabnike? Nikakor! Najboljši mobilni paket je tisti, ki zadovolji uporabnikove potrebe ter ne bo ponujal (in zaračunal) obilice storitev, ki jih pravzaprav morebiti sploh ne potrebujete. 
  • Pogoste podražitve – mnogi operaterji med trajanjem 24 mesečnega obdobja vezave preprosto podražijo pakete. Tako se lahko »akcijska« cena kaj kmalu poviša…

Preplačevanju storitev se najlažje izognete s HoT paketi. Izbirate lahko med mobilnimi paketi MINI, MAXI in EXTRA, ki vključujejo še vedno več kot dovolj klicev, SMS-ov ter prenosa podatkov. HoT GIGA mini in HoT GIGA sta namenjena vsem, ki potrebujejo prenos podatkov (mobilni internet).

Zvišanje cen? Nikoli!

HoT svojim uporabnikom, kot edini operater v Sloveniji, zagotavlja, da ne bo nikoli podražil katerega koli od svojih mobilnih paketov. Prav tako zagotavlja tudi princip, ki bi moral biti samoumeven, pa vsekakor ni - enake cene za obstoječe IN nove naročnike.

Še več, nudi tudi brezplačno menjavo paketa kadar koli to pač potrebujete – preprosto in brez zapletov. Če uporabnik ugotovi, da ima zakupljenih premalo ali preveč minut, SMS-ov ali prenosa podatkov, lahko paket povsem preprosto spremeni. To lahko naredi kar iz domačega naslonjača prek spletnega mesta HoT ali mobilne aplikacije Moj HoT.

Odlični paketi za vse potrebe in prilagojeno plačevanja po vaši meri

Pri HoT lahko (brez vezave!) izbirate med naslednjimi mobilnimi paketi:

HoT MINI

Mobilni paket HoT MINI je najcenejši, s ceno zgolj 6,99 evra. V to ceno je vključenih (za večino, več kot dovolj) 1500 minut in 1500 SMS-ov v vsa slovenska omrežja ter 5 GB prenosa podatkov.

HoT MAXI

Naročnina za paket HoT MAXI znaša zgolj 9,99 evra. V ceno je vštetih neskončno minut klicev in neskončno SMS-ov v vsa slovenska omrežja.

Ta odličen paket je izvrsten za vse, ki radi telefonirate in pogosto komunicirate prek SMS-ov, obenem pa želite svobodo brez vezave in izjemno ugodno ceno. Vključenih je tudi 80 GB prenosa podatkov v Sloveniji in 5 GB prenosa med gostovanjem v EU.

HoT EXTRA

HoT EXTRA je »najbogatejši« HoT mobilni paket in stane 14,99 evra. Vključuje neskončno minut telefoniranja in neskončno SMS-ov v vsa slovenska omrežja ter ogromnih 150 GB prenosa podatkov.

Med poslovnimi uporabniki je zelo priljubljen, saj vsebuje še 50 brezplačnih minut iz Slovenije v EU. Prav tako je v naročnino vključenih 300 minut in 300 SMS-ov ter 6 GB prenosa podatkov med gostovanjem v EU.

HoT GIGA mini

Je cenejši podatkovni paket in stane 6,99 evra, vključuje pa 30 GB prenosa podatkov v Sloveniji in 2 GB med gostovanjem v tujini.

HoT GIGA

HoT GIGA stane 14,99 evra in vključuje kar 300 GB prenosa podatkov v Sloveniji.

Odlična izbira ugodnih paketov po dostopnih cenah. To so HOFER HoT paketi.

Plačilo storitev po vaši meri, hitro in brez težav!

Prednost HOFER HoT paketov je tudi ta, da je več možnosti plačil, ki jih prilagodite vašim željam. Tako lahko prav vsi preprosto napolnijo HoT račun in koristijo HoT pakete.

HoT storitve lahko uporabniki plačajo na 4 različne načine:

  • Enkrat mesečno: Plačilno sredstvo vnesete samo prvič, nato se vam redno vsak mesec račun napolni samodejno in vas o polnitvi obvesti (preko SMS sporočila ali e-maila).
  • SMS-plačilo: Stanje na računu HoT lahko napolnite tudi z SMS-sporočilom. Povsem preprosto, brez vnašanja bančnih informacij in drugih podrobnosti je to odličen način plačila za vse, ki niso vešči spletnega nakupovanja in si želijo dodaten nadzor nad plačili. HoT vas o poteku paketa ali prenizkem stanju obvesti z SMS-sporočila, vi pa z SMS-om preprosto odgovorite in napolnite račun.
  • Plačilne kartice in bančni račun: Plačilo lahko seveda opravite tudi s plačilnimi karticami, kot so Visa, Mastercard, Diners, prek bančnega računa ali pa portala PayPal. Plačilo lahko izvedete tudi s storitvijo Apple Pay.
  • Vrednostnica: Vrednostnico za za 5, 10 ali 20 evrov lahko kupite v kateri koli trgovini HOFER. Prek pregledne in preproste spletne strani, SMS-a, klica ali aplikacije Moj HoT z vrednostnico napolnite vaš HoT račun.

Odlična Mobilna aplikacija Moj HoT ali spletni portal Moj HoT vam omogočata, da redno spremljate svojo porabo in stanje na računu. Prav tako lahko kadar koli spremenite svoj paket, izvedete plačilo, nastavite omejitve idr.

Še vedno niste prepričani, kateri HOFER HoT paketi bi bili najbolj primerni za vas? Ne veste, ali bi vzeli telefon brez vezave ali bi se vezali za 2 leti? Vse, kar morate vedeti o mobilnih paketih in kakšne so glavne razlike med naročniškimi in predplačniškimi paketi, smo zbrali ne enem mestu. Čim prej preverite!

Če potrebujete dodatno pomoč, pa so vam naši svetovalci na voljo vse dni v tednu na telefonski številki +386 69 699 699 ali preko elektronske pošte info@hot.si.

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.