Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

Ali ste vedeli? Cen ne višamo že od leta 2017!

V današnjem digitalnem svetu je internet postal temeljno orodje za naše vsakodnevno delo, zabavo in komunikacijo. Vedno več ljudi išče najcenejši internet, ki jim hkrati ponuja hitrost, zanesljivost in količine podatkov, potrebne za nemoteno delovanje, ter zmogljiv, najugodnejši mobilni paket, ki bo zadostoval njihovim potrebam.

HoT internetni in mobilni paketi že šesto leto dokazujejo, da se uspešno spopadajo s tem izzivom. Sedaj so presegli število 140.000 uporabnikov, ki uživajo v najcenejšem internetu in zanesljivi mobilni telefoniji. Ključni del uspeha HoT je tudi njihova osredotočenost na preprosto uporabo.

HoT se opira na digitalno poslovanje, kar omogoča uporabnikom, da preprosto upravljajo svoje račune z le nekaj kliki, brez potrebe po obisku poslovalnice.

Najcenejši internet –HoT je še vedno med vodilnimi ponudniki!    

Medtem ko se številni mobilni operaterji odločajo za podražitve in spremembe cen, en operater že od leta 2017 trdno drži svoje obljube – HoT.

Življenja brez mobilnega interneta si dandanes ne moremo več predstavljati.

HoT je od svojega vstopa na trgvodilni ponudnik najcenejšega interneta. Leta 2017 so pri HoT-u uvedli najcenejši internet v slovenskem omrežju, medtem ko so se z leti tudi paketi povečevali v vrednosti. Hitrosti in količine podatkov so se povečevale, zanesljivost omrežja se je izboljševala, redno pa so bile dodajane tudi nove tehnologije.

Kljub temu da se je od takrat veliko spremenilo, smo pri HoT-u vztrajali pri svojih cenah, ne da bi ogrozili kakovost storitev. Nasprotno, HoT je svoje pakete izboljšal in nadgradil, tako da ponuja vrhunske možnosti in prednosti za uporabnike. HoT je operater, ki stoji za svojimi obljubami in ne obremenjuje svojih uporabnikov z nepotrebnimi podražitvami.

Internetni paketi HoT – nekaj za vsakega!

V ponudbi lahko najdemo paket za prav vsakega uporabnika:

  • HoT GIGA mini s 30 GB prenosa podatkov je idealna izbira za tiste, ki potrebujete zanesljivo povezavo z internetom – ne glede na to, ali ste doma, na poti ali v pisarni. Dovolj visok prenos podatkov poskrbi, da boste lahko brskali po spletu. Ta mali, a zmogljiv paket vam bo zagotovil dovolj podatkov, da ostanete povezani.
  • HoT GIGA s 300 GB prenosa podatkov je prava izbira za tiste, ki želite brezskrbno uživati v uporabi interneta. Ta paket je idealen tako za običajne uporabnike kot tudi za naprednejše, ki internet uporabljajo tako za delo kot za zabavo. S 300 GB prenosa podatkov vam ne bo treba skrbeti, da bi porabili vse zakupljene količine. Ta paket vam zagotavlja stabilno in hitro povezavo ne glede na vaše potrebe.
  • HoT GIGA neomejeni je promocijski paket in prava izbira, če potrebujete neomejen prenos podatkov v Sloveniji za dom, pisarno alina poti. HoT GIGA neomejeni je paket z neomejenimprenosom podatkov v Sloveniji s hitrostjo do 50/10 Mbit/s (po prenosu 1 TB oz. 1024 GB v obračunskem obdobjuse hitrost zmanjša na do 5/2 Mbit/s).
  • WiFi2Goje edinstven HoT produkt, ki združuje mobilni in brezžični internet. S tem paketom boste prejeli vse, kar potrebujete za enostavno in priročno vzpostavitev povezave z internetom. Vključuje SIM-kartico, WiFi-modem in brezplačni internetni paket HoT GIGA. S tem boste imeli možnost dostopa do interneta kjer koli in kadar koli. Bodisi na poti bodisi v pisarni ali doma – WiFi2Go vam bo omogočil hitro in zanesljivo povezavo, ki vam bo olajšala opravljanje nalog in uživanje v spletnih dejavnostih. Ne glede na to, ali ste zasebni ali poslovni uporabnik, bo WiFi2Go ustrezal vašim potrebam po povezljivosti.

Kot smo obljubili, se cene paketom ne bodo nikoli zvišale. Če torej iščete najzmogljivejši in najcenejši mobilni paket, ste na pravem mestu!

Internetni paketi HoT
Preveri ponudbo!

Mobilni paketi po ugodnih cenah.

 

Novosti v HoT paketih: VIŠJI prenos podatkov in NIŽJE cene!

Ne samo da cen nikoli ne bomo višali, celo nižamo jih in naše pakete stalno izboljšujemo!Tako kot za internetne pakete to velja tudi za mobilne.

  • Primer te obljube je paket HoT EXTRA, ki ponuja neverjetnih 200 GB prenosa podatkov, zdaj po nižji ceni. To je odgovor na potrebe uporabnikov, ki zahtevajo visoko hitrost in veliko količino prenosa podatkov po dostopni ceni.

Ceno paketa smo s 14,99 € znižali na 13,99 € – in taka bo tudi ostala!

HoT EXTRA: 13,99 €
AKTIVIRAJ.

  • S paketom HoT MAXI lahko sedaj uživate v 100 GB prenosa podatkov po isti ceni kot prej. To je prava zmaga za uporabnike, saj cene nismo zvišali, smo pa zvišali količino podatkov!
  • Seveda HoT ni pozabil na tiste, ki internet uporabljajo manj. Ponuja tudi paket HoT MINI, ki je namenjen manj zahtevnim uporabnikom. S 6 GB prenosa podatkov je HoT MINI popolna izbira za brskanje po spletu, klice in SMS-e v slovenskem omrežju.

 

HoT-paketi – nekaj za vsakega!

Obljube vedno držimo

V zadnjih šestih letih je HoT dokazal, da je zavezanost strankam njegova najvišja prioriteta. Ponaša se s stabilnostjo cen, ki jih ne spreminja že od leta 2017, kar je v dinamičnem digitalnem svetu resnično redkost. Ta predanost se ne odraža le v tem, da ohranja cene nizke, temveč tudi v tem, da nenehno izboljšuje in nadgrajuje svoje pakete, da zagotavlja najboljše možne storitve svojim strankam.

V HoT-u držimo svoje obljube in izpolnjujemo pričakovanja svojih uporabnikov brez dodatnih stroškov ali nepotrebnih podražitev. Zato je HoT idealna izbira za vse, ki iščejo zanesljivost, kakovost in transparentnost v svojem internetnem in mobilnem operaterju.

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.