Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

5 neprekosljivih prednosti, ki jih prinaša 5G omrežje!

V času, ko se svet mobilnih tehnologij spreminja s svetlobno hitrostjo, je 5G omrežje več kot le nadgradnja; je preobrazba, ki ponuja neprimerljivo izkušnjo v mobilnih komunikacijah. Pri HoT-u se kot ponudnik mobilnih storitev zavedamo, kako pomembno je ostati v koraku s časom, zato smo zavzeli aktivno vlogo pri uvajanju 5G tehnologije, ki našim uporabnikom prinaša vrsto prednosti.

Omrežje 5G povezuje svet

 

Maksimalna hitrost

Predstavljajte si, da lahko velike datoteke prenesete v sekundah, ne minutah, in da visokokakovostni videoposnetki tečejo brez zamud – to je realnost s 5G omrežjem pri HoT-u. Večje hitrosti niso le številke; so vrata v svet, kjer je učinkovitost in hitrost ključnega pomena za posameznike in podjetja.

 

Nižja zakasnitev

A hitrost ni edina prednost. 5G prinaša tudi znatno nižjo zakasnitev, kar je ključnega pomena za izkušnje v realnem času, kot je virtualna resničnost ali avtonomna vožnja. Predstavljajte si brezhibno izkušnjo, ko vaša naprava odgovarja v milisekundah, ne glede na zahtevano operacijo. To je še posebej pomembno v času, kjer so inovacije in tehnološki napredek v središču družbenega razvoja.

Boljša povezljivost

Poleg tega, da 5G omogoča hitrejše povezave za mobilne telefone, omogoča tudi povezovanje velikega števila naprav, kar je temelj za razvoj pametnih lokacij in procesov. To pomeni, da lahko vsak HoT uporabnik uživa v brezhibni povezljivosti, ne glede na to, ali gre za pametne ure, domače varnostne sisteme ali avtomobile.

 

Izboljšana mobilnost

Izboljšana mobilnost je še ena ključna prednost, ki jo prinaša 5G. Stabilen in močan signal pomeni, da lahko uporabniki vzdržujejo visokokakovostne povezave, ne glede na to, ali so doma, v pisarni ali na poti. To je mobilnost, prilagojena sodobnemu načinu življenja, kjer je vsak trenutek pomemben in kjer mora biti dostop do interneta vedno zanesljiv.

 

Nove priložnosti in storitve

Obenem omrežje 5G omogoča nove priložnosti in storitve - s hitrejšim in bolj odzivnim omrežjem se odpirajo vrata novim inovacijam in storitvam, ki prej niso bile možne.

5G omrežje v Sloveniji dosega že 50% pokritost.

 

Omrežje 5G za vas – brezplačno!

Pri HoT-u ponujamo dostop do 5G omrežja brez dodatnih stroškov, kar pomeni, da vse te prednosti prihajajo brez kakršnih koli kompromisov glede cene. Naša zaveza je, da ponudimo storitve, ki niso le cenovno dostopne, temveč tudi fleksibilne in kakovostne, kar je osnova za dolgotrajno zadovoljstvo naših uporabnikov.

To pionirsko tehnologijo smo vključili v vse naše HoTpakete za mobilni internet, kar pomeni, da lahko zdaj uživate v visokih hitrostih prenosa podatkov in nizki latenci, ne glede na to, ali ste na omrežju 4G ali že raziskujete nove možnosti, ki jih ponuja 5G.

Katerikoli paket izberete, bodisi EXTRA s hitrostmi do 1000/200 Mbit/s, ali MINI, MAXI, HoT 100, START, in GIGA mini s hitrostmi do 150/50 Mbit/s, ali GIGA in GIGA+ s hitrostmi do 50/10 Mbit/s – 5G omrežje je tu za vas, brez dodatnih stroškov.

Za tiste, ki iščete še več, ponujamo Opcijo 5G+ za polno hitrost do 1000/200 Mbit/s za samo 2 EUR na mesec.

 

Višje hitrosti tudi za uporabnike LTE omrežja

Ne skrbite, če vi ali vaša naprava še niste pripravljeni na 5G –hitrosti smo povečalitudi na našem LTE omrežju, in to brez kakršnih koli doplačil.

HoT se zavezuje k zagotavljanju kakovostnih storitev, ki so hkrati cenovno dostopne in izjemno uporabne.

Z našim mobilnim omrežjem, ki ga poganja A1, pokrivamo več kot 98% prebivalstva Slovenije na 4G/LTE omrežju. Novo 5G omrežje v Sloveniji dosega 50% pokritost, mi pa smo tu, da vam zagotovimo, da ste vedno povezani, kjerkoli že ste. Oglejte si naš zemljevid pokritosti in preverite dostopnost v vaši regiji.

Naš cilj ni le ozaveščanje o prednostih 5G omrežja, ampak zagotavljanje, da so te prednosti dostopne vsem. Ne glede na to, ali ste tehnološki navdušenec, zaposleni na poti ali družina, ki se zanaša na povezavo za učenje in zabavo, pri HoT-u skrbimo za vas. 5G omrežje pri HoT-u je več kot le hitrejši internet, je obljuba bolj povezanega in učinkovitega jutri za vse uporabnike mobilnega interneta.

Vabljeni, da obiščete našo spletno stran in se sami prepričate o prednostih, ki jih 5G omrežje pri HoT-u prinaša v vaš vsakdan.

Dobrodošli v prihodnost, ki je že tu, in je dostopna prav zdaj, pri HoT-u.

HoT NOVICE

HoT zagotavlja najboljše cene na trgu. Prijavite se na e-novice in obveščeni boste o novostih!
newsletter icon
Prijavite se na HoT novice
Z vnosom svojega e-poštnega naslova in klikom na »PRIJAVA« izrecno soglašam, da lahko HoT mobil d.o.o. moj e-naslov uporablja za obvestila o spremembah, pošiljanje novic in informacij o ugodnostih. Uporaba vašega e-naslova v zgornje namene lahko kadar koli prekličete na info@hot.si.