Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

Za vse uporabnike

Izbira za vse

Poleg razpona naših paketov od najcenejšega za 6,99 EUR do največjega za 14,99 EUR in kar 200 GB prenosa podatkov, nam je pomembno, da tudi z našimi storitvami zadostimo potrebam različnih uporabnikov.

VEČ

Na spletu

Če ste najraje na spletu, vam v HoT-u edini v Sloveniji celoten proces nudimo na spletu – od naročila SIM kartice, izbire in aktivacije paketa, izbire načina plačila, do prenosa številke od prejšnjega operaterja k nam in prekinitve pogodbe s prejšnjim operaterjem.

VEČ

V trgovinah

Če pa vam je lažje kupiti SIM kartico in vrednostnico v trgovini, lahko to storite na več kot 80 prodajnih mestih HOFER.

VEČ

Za vse družinske člane

Preko portala in mobilne aplikacije Moj HoT lahko nastavite tudi zaščito, da bodo vaši otroci varno uporabljali telefon in poskrbite, da ne bodo prekoračili limita porabe. Poskrbite lahko tudi za vaše starše. Zlasti starejši člani družine se redko odločajo za menjavo operaterja ali paketa, saj morda niso vešči pri iskanju najugodnejših ponudb ali pa jim je odveč pot do operaterjeve poslovalnice. Tudi za njih lahko pri HoT-u uredite prenos številke, izberete paket in poskrbite za plačevanje ter nadzor nad stroški. Tako boste poskrbeli, da nihče od vaših družinskih članov ne bo plačeval za storitve mobilne telefonije več, kot je treba.

Predlagamo vam, da se v spletni portal ali mobilno aplikacijo vpišete z e-pošto, saj boste tako lahko upravljali z več naročninami, plačili in nastavitvami za vse telefonske številke, ki so registrirane z istim e-poštnim naslovom.