Za dostop do spletne strani www.hot.si morate aktivirati "Javascript" v nastavitvah brskalnika!

Zakaj bi izbrali HoT!

Najhitreje rastoči mobilni operater!

V HoT-u štejemo že več kot 115.000 uporabnikov in še rastemo. V drugem kvartalu 2021 smo izmed vseh operaterjev pridobili največ uporabnikov. Že od samega začetka držimo obljubo in smo že nekajkrat izboljšali svojo ponudbo ter nikoli podražili cen svojih paketov! Nasprotno, ko ponudbo izboljšamo, to naredimo samodejno za vse naše uporabnike! S tem na trgu izstopamo in zato nam uporabniki zaupajo!

VEČ

HoT je najbolj fer operater!

HoT kot edini mobilni operater zagotavlja, da nikoli ne bo podražil kateregakoli od svojih mobilnih paketov. Nima pa tudi skritih stroškov.

VEČ

Enostavno za uporabnika!

HoT je edini operater, pri katerem lahko vse, do najmanjšega detajla, uredite kar sami, na spletu, iz lastnega naslanjača in kadarkoli . Za nakup SIM kartice ali vrednostnic v trgovini, pa ima HoT največ prodajnih mest, več kot 80 trgovin HOFER.

VEČ

Za poslovne uporabnike

HoT lahko uporabljajo tudi poslovni uporabniki. Na voljo so vam enaki paketi po isti ugodni ceni kot zasebnim uporabnikom, še celo DDV odštejete od te cene. Pri HoT-u vam ni potrebno čakati na skrbnika, sami lahko takoj spremenite svoje HoT storitve: dodate svoji skupini nove telefonske številke, spremenite paket, … Plačilo lahko izvedete preko poslovnega računa ali PayPal-a.

VEČ

Telefoni po HOFER cenah!

HoT ponuja tudi telefone po odličnih HOFER cenah. V HOFER trgovinah vam je vedno na voljo kar nekaj modelov mobilnih telefonov za vsak okus in vsak žep.

VEČ